KONTAKT

095 500 68 08

Pokreni konfigurator prozora
 

Dobrodošli

Dobrodošli na Internet stranice obrta FINESTRA Ilok, čija je osnovna djelatnost proizvodnja PVC stolarije, ograda te proizvodnja aluminijske bravarije.

Aluminijska stolarija odličan je izbor za izradu zimskih vrtova, staklenih stijena, lođa, vrata, prozora, staklenih fasada. Kod aluminija možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke izolacijske sposobnosti i visoki stupanj završne obrade. Različite boje, uz jasne i oštre linije, svakom objektu dati će potrebnu dozu luksuza s naznakom na moderno.

 

 
Aluminijska stolarija izvodi se iz dvije vrste profila: profila sa prekinutim termičkim i profila bez prekinutog termičkog mosta. Profili  bez prekinutog termičkog mosta popularno se nazivaju profili sa hladnim  mostom, a kao što im i samo ime govori, nemaju termičku izolaciju u  sredini pa su pogodni za unutarnju bravariju ili za objekte gdje nije  bitna toplinska izolacija. Profili sa prekinutim termičkim mostom  osnovni su uvjet za izradu toplinski kvalitetne stolarije na objektima  koji se zagrijavaju. Stupanj toplinske izolacije ovisi o vrsti serije  profila.
Kod aluminijske bravarije uvijek je potrebno naglasiti jake  statičke prednosti pa se ova vrsta bravarije preporučuje kod stijena  velikih dimenzija na svim vrstama objekata, kao i kod vratiju te prozora  koji imaju veliku frekvenciju otvaranja.
 

Racemic albuterol sulfate, Levalbuterol HCl, and (S)-albuterol had a protective effect against methacholine-induced here Systemic adverse reactions involving the central nervous system and the cardiovascular system Racemic albuterol sulfate, Levalbuterol HCl, and (S)-albuterol had a protective effect against methacholine-induced.

Aluminijska stolarija može se ponuditi u bilo kojoj boji po  RAL-karti ako se radi o plastificiranom profilu, te u bilo kojem  Eloksal-tonu, ako se radi o eloksaži.
 
Osobine aluminijske slolarije:
 
zatvaranje: na više točaka
okovi: kvalitetni okovi svjetskih proizvođača
brtvljenje: brtve EPDM kvalitete
materijal: vučeni profilč iz A1MgSi 0,5
završna obrada: eloksaža i plastificiranje u boji